Huidverbetering

[one_half spacing=”yes” last=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” class=”” id=””]
We horen het regelmatig, maar wat is nu eigenlijk huidverbetering en hoe kunnen we dit behalen?!
De huid bestaat uit een aantal verschillende lagen die in drie globale lagen kunnen worden ingedeeld. Aan de oppervlakte ligt de epidermis; oftewel de opperhuid. Deze opperhuid bestaat uit 5 lagen.

Maar wat is dan het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering?

Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Je reinigt met een reinigingsmiddel en je gebruikt een dag- en een nachtcrème. De dode huidcellen in de bovenste lagen zwellen door de verzorging op en de huid voelt lekker zacht en soepel aan.

Als we praten over huidverbetering dan is het noodzakelijk de dieper gelegen lagen van de opperhuid (stekelcellaag en basale cellaag) aan te spreken. Hierdoor gaan we cel vernieuwing creëren.

Voor het verbeteren van de huid zijn vele behandelingen mogelijk. De behandeling is afhankelijk van het ‘probleem’ en van het type huid. Het probleem kan bijvoorbeeld zijn dat de huid verslapt is, dat er rimpels zijn ontstaan, grove poriën, pigmentvlekken, acne maar ook littekens die zijn ontstaan door bijvoorbeeld Acne. Voor ieder probleem zijn specifieke behandelingen beschikbaar.

Huidspecialisme Schijndel werkt alleen met de beste ingrediënten om elke huid, op een eerlijke en verantwoorde manier, te verbeteren. Graag vertel ik u tijdens een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek welke mogelijkheden er zijn. [/one_half] [one_half spacing=”yes” last=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” class=”” id=””][rev_slider huidspecialisme][/one_half] [one_half spacing=”yes” last=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” class=”” id=””][/one_half]