Alle behandelingen worden met de producten van Nimue Skin Technologie ondersteunt!

 

Bindweefsel massage                                                            “Ideaal voor een speciale gelegenheid!”

De bindweefsel massage is een intensieve massage voor gezicht, hals en decolleté. Deze massage richt zich op de bindweefsellaag met als doel de huid conditie te verbeteren. Verklevingen worden los gemasseerd wat resulteert in een verbeterde lymfe stroom.

Door het toepassen van deze massage wordt er een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel afgegeven. Hierdoor wordt de doorbloeding in het bindweefsel geactiveerd waardoor de aanmaak van collageen- en elastine vezels wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor meer volume in het bindweefsel en strakkere gezichtscontouren.

55 min. €62,50

 

Nimue 35% Glycol

Een actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hyper gepigmenteerde huid. De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid.

55 min. €67,50

 

Nimue Advanced                                       “Zelf ontspannen en toch een intensieve work-out voor uw huid!”

Huid verbetering én luxe! Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften voor uw huid. Met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen, milde reiniging, speciale zuren cocktail, massage én masker voor het bereiken van het ultieme resultaat. Deze 2-maandelijkse verwen- of onderhoudsbehandeling is ontwikkeld voor de door de omgevingsfactoren beschadigde, hyper gepigmenteerde, problematische of gevoelige huid.

75 min. €72,50

 

 Nimue TCA                                                                                              

Intensieve behandeling, bedoeld voor een door de omgeving beschadigde, problematische of hyper gepigmenteerde huid. Het Bio-Active Complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.

60 min. €80,-

 

Nimue Rejuvenatoin Booster (anti-age)

Voor de beschadigde of hypergepigmenteerde huid (door de zon en andere factoren) heeft Nimue een super anti-oxidant booster behandeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën op het gebied van ingrediënten en de meest up-to-date informatie die de huid helpen te verbeteren ten aanzien van elasticiteit, teint, textuur en natuurlijke glans.

75 min. €82,50

 

Nimue Bio Lacto Peel (hyperpigmentatie)

Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om hyperpigmentatie en zonbeschadiging te behandelen. De huidverjongende peeling op basis van lipase en protease werken in synergie met actieve werkstoffen om de huid te verhelderen. De cocktail op basis van melkzuur, pyruvic acid en amandelzuur zorgen voor een verjongende werking en vernietigen pigmentophopingen. Deze gecontroleerde peeling behandelt alle pigmentproblemen zonder de huid overmatig te belasten. Het resultaat is een gladdere en fijnere huid met een egale huidskleur.

60 min. €85,-

 

Dermapen/micro-needling                                           “Al na 1 behandeling zichtbaar resultaat!”

De behandeling met de dermapen heeft vele voordelen. Zo werken we in de diepte door het toevoegen van TDS serums, dit zijn Trans Dermale Serums en zijn specifiek ontwikkeld om IN de huid te werken. Zo behalen we de mooiste resultaten op het gebied van huidverjonging, rimpel reductie, structuur verbetering, litteken verfijning en verheldering van de huid.

“Een prachtige behandeling met een korte hersteltijd!”

60 min. €120,-
Per zone €65,- (bijvoorbeeld: plaatselijk op littekens, rimpels rond de mond, neus- lippen lijn of kraaienpootjes)